Testimonials

Anoniem:
Ik heb de 5 gesprekken met Heleen ervaren als een proces, het heeft me inzichten gegeven om met mezelf aan het werk te gaan, om dingen luchtiger te bekijken, minder proberen om overal iets van te vinden en om af en toe lekker om je problemen te lachen. Ik heb in mijn dagelijkse leven (helaas) niet veel te maken met andere HSP’ers (waar hopelijk verandering in komt;-)) en het was erg fijn dat ik bij Heleen weinig woorden nodig had om me begrepen te voelen. 

Gerwin:
Ik vond de gesprekken met Heleen heel prettig. Door haar suggesties en manier van vragen stellen heb ik beter inzicht gekregen in hoe ik om kan gaan in (voor mij) lastige situaties. Heleen heeft een open, ongedwongen houding waardoor het nooit een onprettig gesprek wordt. Door haar heb ik nu een aantal focuspunten op een rijtje waardoor ik meer rust ervaar, minder in mijn hoofd zit en meer in mijn lijf. 

Sandra:
Ik had niet verwacht binnen relatief korte tijd al zoveel verder te zijn gekomen in het ontdekken van wie ik ben en wat mij blokkeert om verder te komen. Dit geeft mij een goed gevoel en ik kan hier nu na 5 gesprekken ook verder mee. De gesprekken met Heleen ervaar ik als gelijkwaardig. In plaats van te willen sturen, laat ze door middel van het stellen van de juiste (en soms confronterende:-)) vragen, alles uit mij komen waardoor ik mijzelf beter leer kennen en tot inzichten kom. 

Jolien:
Na de gesprekken met Heleen ben ik precies waar ik wil zijn, ik voel me veel meer aanwezig ​en verbonden met mezelf. Daardoor kan ik nu op een hele zachte en natuurlijke manier weer het leven aangaan en ervan genieten, zonder iets te forceren. Ik heb geleerd hoe de balans te bewaren dus doen en niet-doen en tussen hoofd en gevoel. Wat ik nu heb bereikt, hebben we niet van te voren als doel gesteld, maar is het natuurlijke resultaat van de verbinding die ik heb ervaren met Heleen en met mezelf. Dit ervaar ik als heel prettig. Alle gesprekken vonden plaats in het nu zodat er ruimte is voor alles wat er op dat moment in mijn leven gebeurt.

Lart:
Na vijf gesprekken met Heleen voel ik me rustiger in mijn hoofd en zit ik meer in mijn lijf. Ik heb inzicht gekregen in mijn valkuilen en hoe ik hier in het vervolg mee om kan gaan. Ook ervaar ik nu dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn! Dit komt vooral door hoe Heleen de gesprekken leidt, heel luchtig met humor en totaal niet zweverig waar ik in het begin wel wat huiverig voor was.

Gert:
Bij de psychiater was ik na tientallen gesprekken gevoelsmatig nog geen stap verder en bij Heleen ben ik na drie gesprekken al klaar!

Mercedes:
Heleen betekent veel voor me als coach. Ze is invoelend en creëert een veilige omgeving voor je gevoel en gedachten. Zonder voorschrijvend te zijn begeleidt ze je met positivisme jouw eigen juiste weg op. Ze heeft kennis van zaken en biedt bruikbare tools om in het dagelijkse leven in te zetten. Het allermooiste is dat we op dezelfde golflengte zitten, wanneer we praten stroomt de energie. Na onze gesprekken voel ik mij verlicht en opgeladen, vol nieuwe inzichten. Tevens staat ze per e-mail klaar met praktische tips en heeft ze interessante artikelen om te delen.

Nina:
Via google ben ik bij Heleen uitgekomen. Bij onze eerste ontmoeting voelde ik me direct op mijn gemak. Ze heeft een goed luisterend oor, filtert mijn zienswijze op het leven en geeft vernieuwende inzichten. Ik heb de gesprekken als zeer prettig ervaren, waar ik nu nog steeds veel baat bij heb. Als je iemand zoekt voor een verhelderend gesprek met hierbij een nieuwe kijk op je leven, zou ik Heleen van harte aanbevelen.

Karlijn:
Ik vond de gesprekken heel fijn, het was net even dat stapje in de goede richting wat ik nodig had. Veel tips gekregen die erg goed hebben geholpen. Ik zou het iedereen die een fijn, verhelderend gesprek nodig heeft aanraden!

Marjolein:
Nadat ik al een periode bij een psycholoog was geweest met klachten van een burn-out, merkte ik dat ik vooral behoefte had aan iemand die me op een praktische manier kon ondersteunen. Ik herkende mezelf in hooggevoeligheid en vond via google de website van Heleen, die me gelijk aansprak. Heleen ging direct in op mijn hulpvraag met praktische tips en uitleg, die ik vervolgens in het dagelijks leven goed kon oefenen. Ik merkte dat ik me al snel beter in balans ging voelen. Het contact verloopt op een informele manier, wat ik als erg prettig heb ervaren.

Karijn:
Door al lange tijd niet lekker in mijn vel te zitten ben ik op advies van een vriendin op zoek gegaan naar een HSP ervarings-deskundige. Ik kwam via Google bij Heleen, leven is ervaren uit. Ik was niet op zoek naar een psycholoog maar een coach die mij even weer met beide benen op de grond kon zetten. Vanaf het begin heb ik de gesprekken fijn gevonden, vriendelijk en open. Maar ook een stukje vriendschappelijkheid, geen arts-cliënt gevoel. Handvatten gekregen waar ik verder mee kan. En een stukje zelf acceptatie, dat we niet met de maatschappij mee hoeven, maar vooral op ons eigen tempo door het leven mogen gaan. Heleen, dank je wel voor je luisterend oor en je opgewektheid 🙂

Anoniem:
Heleen is een zeer warme, betrokken en bewuste vrouw. Zij verstaat de kunst van het afstemmen op de ander en creëert een veilige, rustige en open sfeer tijdens de gesprekken. Ik waardeer haar oprechte respect en interesse en zij benadert mij altijd als een gelijkwaardige gesprekspartner. Er is ruimte voor mijn verhaal, reflectie op wat ik zeg en het uitwisselen van onze visies. Daarnaast reikt Heleen ook bruikbare oefeningen en vaardigheden aan om beter om te gaan met bepaalde obstakels en uitdagingen. Elk gesprek levert weer nieuwe energie, hoop en inzichten op!

Marijke:
Heleen is een persoon bij wie je je gelijk op je gemak voelt. Ze denkt goed mee vanuit een voor mij nieuw perspectief. Ze geeft je handvatten waar je echt iets mee kan doen!

Merel:
Heleen straalt een bepaalde rust uit waardoor ik mij op mijn gemak voel en ik het gevoel heb dat ik alles kan zeggen. Ze respecteert waar je op dit moment in je leven staat en helpt je graag op jouw tempo verder te ontwikkelen. Verder is ze erg enthousiast en betrokken bij je proces.

Anoniem:
Ik heb het als heel fijn ervaren. Ik heb het gevoel gehad dat ik alles kon vertellen, je durft te confronteren, gebruikt humor en blijft zoeken naar hoe je het beste aansluit bij mij.

Iris:
Bedankt voor de gesprekken en hopelijk tot ziens! Je bent goed in wat je doet! Ik hoop dat je nog vele rondjes om het meer zal lopen met mensen die verlichting nodig hebben:)

Esther:
Via een collega ben ik in contact gekomen met Heleen. Zij gaf aan dat Heleen zich voornamelijk richt op hoogsensitieve mensen, maar dat ze vooral een fijn persoon is om mee te praten die je praktische inzichten kan geven voor een prettiger relaxter leven. Dit is voor mij zeker gebleken. Ik heb wel eens moeite met het aangeven van mijn grenzen wat zich uiteindelijk uitte in overspanningsklachten. Door de gesprekken met Heleen leer ik dichtbij mezelf te blijven en de juiste keuzes te maken. Heleen is in mijn ogen een erg rustig en eerlijk persoon. Tijdens het eerste gesprek wist ze me snel op mijn gemak te stellen, waardoor ik mijn gedachtes goed met haar durfde te delen. Ook buiten de gesprekken steunt Heleen mij vaak door bijvoorbeeld een kort mailtje te sturen na een belangrijke afspraak of een artikel waar ik wellicht iets kan hebben. Kortom, mocht je op persoonlijk vlak ergens niet helemaal uitkomen dan is Heleen de aangewezen persoon om je hierbij te helpen.