Werkwijze

We beginnen met een kennismakings(KM)-/intakegesprek, telefonisch of op een leuke locatie in Groningen of Drenthe waar we een stukje kunnen lopen of wat drinken. Tijdens dit gesprek gaan we samen de kern van jouw hulpvraag op tafel krijgen en bespreken hoe we hiermee aan de slag gaan. Het is natuurlijk ook belangrijk dat het van beide kanten klikt en dat we een goed gevoel hebben bij elkaar. Als dit zo is, dan maken we een afspraak voor een coachingsgesprek.

Zowel het KM-/intakegesprek als de coachingsgesprekken voer ik het liefst buiten de deur, ergens lekker buiten waar we een stuk kunnen lopen en/of koffie kunnen drinken. Wandelend praten heeft een positief effect vanwege de (letterlijke) luchtige en aardende werking die ervan uitgaat.

De locaties in Groningen zijn bijvoorbeeld:
– Stad Groningen: Noorderplantsoen, Stadspark of rustig restaurant/café
– Zuid-Groningen (Haren): Hoornse Plas
– Leek: Landgoed Nienoord
– Hoogezand: Kropswolderbuitenpolder

In Drenthe kunnen we bijvoorbeeld afspreken in:
– Norg
– Zeegse
– Roden

Het aantal gesprekken dat nodig is, is helemaal afhankelijk van de hulpvraag en het doel dat je wilt bereiken. Het kan gaan van 1-3 gesprekken tot een stuk of 5. Dit hoeven we niet van te voren af te spreken, tenzij jij dit liever wel doet. De ervaring leert dat gemiddeld 1-3 gesprekken al heel veel oplevert.

Het gesprek dat of de gesprekken die je met mij hebt, zijn een positieve investering in jezelf. Neem daar de tijd en ruimte voor. Van mij krijg je beide. Wees jezelf en vertel je verhaal. Het zal je goed doen.

Hoe begeleid ik jou?
Ik stem me intuïtief op jou en het proces af. Door me op jou af te stemmen, komen er als vanzelf vragen en/of inzichten bij me binnen. Ik luister goed naar je, zeg wat me opvalt en duid zaken. Verder zal ik je stimuleren in actie te komen. Het kan ook zijn dat ik je een opdracht meegeef.